Helsingin yliopisto vajosi rotuoppien tasolle
- professori J. P. RoosProfessori J. P. Roos julkaisi kirjoituksen "Persujen kuvagalleria" (Roos lienee poistanut tai muuttanut tekstiä).

Todella uskomatonta tekstiä. Ajatelkaa, kirjoittaja on Helsingin yliopiston professori. Oikein sosiaalipolitiikan professori. Näin hän sanoo ihmisistä:

"ovat tosissaan aika karmean näköisiä"

"tyypeistä ei löydy kovin monta, joiden kanssa haluaisi ryhtyä kuvan perusteella esimerkiksi facebook-kaveriksi"

Miten nämä sanonnat tai niiden kuvastama asenne eroaa niistä tieteistä, joissa satakunta vuotta sitten mitattiin ihmisten pääkalloja, kallojen muotoja, nenien vääristymiä ja mittausten kautta todisteltiin joidenkin rotujen tai kansallisuuksien ala-arvoisuutta, eläimellisyyttä, ties mitä. Se tiede johti rotuoppeihin, miljoonien ihmisten surmaamiseen kaasukammioissa. Ja nyt tämä "tiede" kukoistaa ja rehvastelee Helsingin yliopistossa. Sosiaalipolitiikan professori J.P. Roos. Siinä se on.

Omaksi viiteryhmäkseen ilmoittaa vsemmistoliiton.

Tiedoksi Roosille ja kaikille lukijoille: en ole perussuomalainen. Näissä vaaleissa olen heidän kanssaan kilpailevan puolueen ehdokas. Mutta perussuomalaiset ovat minun sisariani ja veljiäni, rakastan heitä, rakastan heitä lämpimästi. Tunnen ääretöntä vihaa heidän pilkkaajiaan kohtaan.