Carl Haglund on suuren rahan edusmies

Carl Haglund valitaan Rkp:n puheenjohtajaksi. Haglundin myötä Rkp leimautuu suuren rahan puolueeksi ja vain sellaiseksi. Haglund tuo mieleen viime EU-vaalit. Niissä Haglund ajettiin läpi valtaisalla rahankäytöllä. Uudenmaan lehdet olivat täynnä sivut täyttäviä Haglundin mainoksia. Mietin tuolloin, mikä on Haglundin tausta, mistä nuo rahat tulevat, onko EU-vaali aito jos Haglund läpi menee.

Mainontansa avulla Haglund meni läpi tipauttaen Vasemmistoliiton kokonaan pois EU-parlamentista. Ajattelin tuolloin ja ajattelen yhä, että EU-vaalitulos ei ole moraalisesti legitiimi. Aina Haglundin ilmestyessä televisioruutuun koen, että siinä puhuu yläluokkainen suuren rahan ?EU-poliitikko?. Tänään jokainen hänen sanansa ja kannanottonsa todistaa samaa.

Stefan Wallin kaatui arroganttiuteen, ylimieleen. Ruumiinkieli, eleet, olemus ja teot huokuivat ylimieltä. Koko Kataisen hallitus saattaa ennen pitkää kaatua samaan. Valitkaa vain Haglundeja puheenjohtajiksi ja ministereiksi.

Myötätunnolla ajattelen rannikkoalueen ruotsinkielisiä puutarhureita, kalastajia ja muita. On teillä edusmiehet.

Espoota vastaan minulla ei mitään olisi, mutta hagalundeineen ja haglundeineen Espoo ruokkii pyhäkouluasuun verhoutunutta suuren rahan valtaa ja arroganttiutta.